Move for Harmony
Ingång på baksidan mot Solursparken (bredvid Rehabexperten)


Träning för minskad smärta och ökad funktion!

När en kropp hamnat i obalans blir belastningen på kroppens leder och muskler inte optimal, något som bl a kan leda till smärta och minskad funktion. Genom att aktivera och stärka din kropps hållningsmuskulatur parallellt med att vi hjälper spända, kompenserande muskler att slappna av, får vi kroppen att hamna i balans.

Även långvarig inaktivitet kan ställa till det i kroppen, och då behöver vi varsamt aktivera rätt muskler i rätt ordning, för att få en stabil grund att bygga vidare på.

Manuella tekniker i kombination med övningar att göra hemma ger dig möjlighet att få ett varaktigt resultat och en tillvaro där kroppen inte längre hindrar dig från att göra det du vill!

Läs mer på min hemsida www.moveforharmony.se och följ mig på @moveforharmony. Bokning sker via Bokadirekt.se, har du frågor är du välkommen att maila mig på camilla@moveforharmony.se eller slå en signal på 0739-517067.

Välkommen! /Camilla

OBS! Jag följer folkhälsomyndighetens direktiv beträffande hygien och säkerhet med anledning den pandemi som råder.

Det innebär bl a extra försiktighetsåtgärder som exempelvis utökade städrutiner med desinficering av  beröringsytor och massagebänk samt användande av munskydd vid moment där jag arbetar nära eller manuellt med mina klienter - allt för att minimera risken för att mina klienter eller jag själv utsätts för smitta. Självklart arbetar jag bara om jag är helt frisk, och jag ber mina klienter att ha samma förhållningssätt och stanna hemma vid minsta symtom på smitta.