Dermacare by Caroline (Hela dig)
Ingång på baksidan mot Solursparken (bredvid Rehabexperten)

Välkommen till en personlig salong i Vällingby med fokus på dig.

Här kan du boka in välgörande behandlingar i avslappnad miljö!

Ansiktsbehandlingarna anpassas efter din hud och utförs med professionella produkter från Dermalogica. Du kan även köpa Dermalogicas produkter i salongen. Men då vi endast har öppet efter bokningar ber vi dig ringa, skicka sms eller mail för att boka in tid för konsultation och köp. Kontaktuppgifter finner du till höger.


Vi är en kontantlös salong och betalning sker med kort. Att ta hand om sitt yttre ger inre harmoni
Varmt välkommen!

Caroline Lerdén

Auktoriserad hud-och spaterapeut 
Telefon: 0761-69 59 79
dermacarebycaroline@gmail.com
www.dermacarebycaroline.se


Med anledning av rådande världsläge och spridningen av covid-19 viruset. Dermacare by Caroline tar smittorisken av coronaviruset på stort allvar, och följer utvecklingen löpande. Vi följer hälsovårdsmyndigheternas riktlinjer noga och vidtar extra försiktighetsåtgärder för att förhindra att utsätta oss själva eller våra kunder för smitta. Bland annat genom utökad rengörings- och desinficeringsrutin av beröringsytor, så som handtag, kortterminaler mm. Vi håller öppet som vanligt så länge vi känner oss helt friska och ber vänligast att våra kunder besöker oss på samma premisser.


Ta en paus från den oroliga världen och kom till oss för en stunds avkoppling, varmt välkommen!

Salongen ligger i samma lokaler som Hela dig på Ångermannagatan 164 med ingång från baksidan av huset mitt emot Solursparken.